Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

“A Jobbik ismét, immáron nyolcadik alkalommal nyújt be törvényjavaslatot az állatkínzók ellen”- olvasható Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik képviselőjének közleményében.

A múlt héten az autója után kötött egy kutyát egy nő, a brutális tett közfelháborodást okozott, de a politikus több esetet is említ:

“Az állatkínzók, visszatartó erő híján, újabb és újabb gyáva és aljas bűncselekményeket követnek el. Néhány hete például Siófokon egy kutyabarát panzió tulajdonosa vascsővel verte agyon az egyik vendég kiskutyáját, Balotaszálláson pedig egy idős asszony kötötte kötéllel a kocsija után a kutyáját.”

A Jobbik eddig hétszer kezdeményezte, hogy jelentősen szigorítsák az állatkínzás büntetési tételét, de a Fidesz-KDNP egyszer sem támogatta a javaslatot – most újra megpróbálják.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá