Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hétvége eseményei:

Személyautó ütközött az elválasztó szalagkorlátnak péntek reggel az M43 autópályán, Apátfalva közelében. Az olasz felségjelzésű járműben három ember sérült meg. A helyszínre érkező makói –, illetve szegedi tűzoltó egységek áramtalanították az autót.

Újszentivánon két személygépkocsi ütközött össze. A járművekben összesen négyen utaztak, közülük egy embert a Mentőszolgálat szakemberei megfigyelésre kórházba szállítottak. A kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Szén – monoxid jelző riasztott kora este Szegeden. A gáz egy Ősz utcai társasház egyik lakásának fürdőszobájában működő, nyílt égésterű kazánból szivárgott. A riasztásnak köszönhetően személyi sérülés nem történt.

Szombaton kora délután a makói Megyeház utcában nagyméretű faág szakadt le. Az ágat a makói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el.

Vasárnap délelőtt Algyő közelében körülbelül kéthektáros területen száraz fű, avar égett. A tűzet az algyői létesítményi tűzoltók oltották el.

A hódmezővásárhelyi Horgász utcában úttest fölé hasadt egy nagyméretű faág, amit a helyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le.

Kora délután Szegeden, a Pihenő utcában 500 négyzetméteren gyulladt meg az elszáradt fű. A szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az Alkotmány utcában ötezer négyzetméteren kapott lángra az kiszáradt aljnövényzet. A szegedi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá