Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ha az adategyeztetés során valamennyi adatot megadnak. Ezt el lehet végezni online és papír alapon is 2019. augusztus 26-ig.

Ismert: a makói lakosok ingyen igényelhetik a kártyát, mellyel több üzletben, szolgáltatónál kedvezményesen vásárolhatnak. Most a GDPR, azaz az EU-s adatvédelmi szabályok miatt adategyeztetésre van szükség. A kitöltő lapot a Makó Kártyával rendelkezőknek kiküldte postán az önkormányzat, ezt szintén postán vagy személyesen kell visszajuttatni (Infopont, Széchenyi tér 13., Csipkesor). Lehetőség van online is kitölteni a mako.hu/makokartya oldalon.

Amennyiben az adategyeztetés sikeres, úgy ajándék fürdőbelépőt kapunk a Hagymatikumba, valamint egy új kártyát küldenek ki.

Egyébként érdemes elvégezni a műveletet, mert augusztus 31. után nem jár kedvezmény a kártyához és 2020. január elsejétől csak az újak használhatók.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá