Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kedden Ásotthalomra, Szegedre és Algyőre riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat.

Két és fél hektáros területen égett az erdő aljnövényzete Ásotthalom közelében kedden délelőtt. A tüzet a mórahalmi és az ásotthalmi tűzoltók a szegedi hivatásos tűzoltókkal közösen oltották el.

A déli órákban Szegeden, a Vértói úton gyulladt meg az aljnövényzet. A körülbelül négyszáz négyzetméteres tüzet a szegedi tűzoltók két vízsugárral oltották el.

Kora délután a szegedi Kis-Baktói úton olajfás, füves területen csaptak fel a lángok. A négy hektáron foltokban égő tüzet szegedi és hódmezővásárhelyi tűzoltók fojtották el.

Az esettel egy időben az algyői ipartelepen égett az aljnövényzet, mintegy kéthektáros területen. A tüzet a kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók és az algyői létesítményi tűzoltók egy vízsugár segítségével eloltották.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá