Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Polgármesteri Hivatal meghökkenve értesül a DAKK-tól, hogy a februárban letárgyalt, próbajáratokkal letesztelt új-kishomoki buszjáratot az állami cég mégsem tudja megoldani – most, amikor szeptember 2-tól már joggal várják az indulását a helyi családok. Ettől teljesen független forrásból értesültünk arról, hogy Grezsa István kampánya számára Benkő Zsolt fideszes képviselő egy közlekedési magánvállalkozótól az új-kishomoki buszjáratra kért ajánlatot – közölte Hódmezővásárhely polgármestere.

A városvezető azt írja: ,,a lakosság megsegítésére elindított fejlesztésünket megirigyelve a Fidesz ajánlatot kér ugyanerre a járatra, majd az állami DAKK felmondja az önkormányzat felé tett eddigi vállalását!”

A Polgármesteri Hivatalnak ezek után két lehetősége van:

  • Elfogadják Grezsa István nagyvonalú ajánlatát, mostantól fizesse ő a kishomokiak tömegközlekedését (ha már a tram train-nek nem biztosítottak ott megállót).
  • Amennyiben erre valamiért nem lenne hajlandó, akkor költségvetés-módosítással egy magánvállalkozótól rendeljék meg a buszjáratot – a jelentkező és a fedezet megvan, a Fidesz-frakció pedig nyilván megszavazza ezt az átcsoportosítást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá