Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete örökbefogadók jelentkezését várja a hontalan állatok világnapja alkalmából, de aki nem tud örökbe fogadni, adománnyal is segítheti a nonprofit szervezet munkáját.

Az egyesület olyan állatszerető embereket keres, akik szeretnének örökbe fogadni egy cicát vagy egy kutyust. Azok a leendő gazdik, akik eddig nem tartottak állatot, de úgy érzik, hogy felelősségteljesen tudnának vigyázni egy négylábúra, ne ijedjenek meg. Az állatvédők az örökbefogadás előtt mindenkit ellátnak jó tanácsokkal és javaslatokkal. Az egyesület minden kutyust és cicust oltva, külső-belső parazitamentesítve, illetve chippel ellátva ad örökbe, a chipet a cicák is megkapják.

Kócos

A hontalan állatok világnapja alkalmából az is segítheti az egyesület munkáját, aki ugyan örökbe fogadni nem tud, de szívügyének tekinti az állatok sorsát és szívesen támogatná az önkéntes állatvédők munkáját. Balogh Ernő a szervezet elnöke abban bízik, hogy mihamarabb jelentkeznek gazdijelöltek, hiszen csak akkor tudnak újabb bajban lévő állatot befogadni, ha szabadul fel hely.

Hozzátette, a lehetőségeik végesek, de mindent megpróbálnak annak érdekében megtenni, hogy valamilyen módon segítséget nyújtsanak. Az utcai cicák ivartalaníttatását is aktívan folytatja a szervezet, igaz mini projektek keretein belül, mivel idén nincs külföldi támogatás, így kizárólag önerőből vagy civil adományokból tudják finanszírozni a műtéteket. Legutóbb az Eötvös-iskola udvaráról mentettek meg három kiscicát, illetve az Aranyossy-iskola udvaráról ivartalaníttattak három nőstény macskát.

Lili

Az örökbefogadással kapcsolatban ezen a linken keresztül juthat bővebb információhoz.

Aki pénzadománnyal támogatná az egyesületet, az a 510700158-67637539-51100005 CIB Bank számlaszámra utalhatja el felajánlását.

Pamacs

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá