Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki több kerékpárt is eltulajdonított a városban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A feltételezett elkövető 2019. április elején összesen négy kétkerekűt lopott el Hódmezővásárhely belvárosában. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a cselekmények elkövetését. Elmondta azt is, hogy a bicikliket eladta.

A 27 éves férfi ellen üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A nyomozók a kerékpárokat lefoglalták és egy bordó kivételével visszaadták azokat tulajdonosaiknak. A gazdátlan bicikli tulajdonosának jelentkezését a jármű papírjaival együtt várják a rendőrkapitányságon.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá