Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bemutatta az Összefogás Szegedért jelöltjeit Botka László, aki itt jelentette be hivatalosan: újraindul a polgármesteri címért. Kijelentette, a kampányban Szegedről fognak a jelöltek beszélni. Az Egyesület színeiben indulnak majd a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, a Momentum és a Jobbik jelöltjei.

Szeged.hu tudósítása szerint Botka azt mondta:

“Ilyen széles és teljes körű összefogás soha nem volt még: a tagok között van baloldaliak, liberálisok, civilek, zöldek és jobboldaliak is – amilyenek a szegediek”

A polgármester azt is megjegyezte „irigyeink is vannak. A kétharmados abszolút hatalom minden el akar követni azért, hogy elfoglalja Szeged városát. Idevezényeltek elég nagy számú idegent Budapestről és más városokból, azzal a céllal, hogy károgjanak, hogy elvitassák a közösen elért sikereket. Meg fogjuk tőlük védeni Szegedet, Szeged város ugyanis nem eladó”.

“Mint ahogy megvédjük attól is Szegedet, hogy pénzéhes, milliárdos oligarchák akarják lenyúlni a fejlesztés forrásokat. Továbbra is átlátható módon minden elnyert uniós centet a város gyarapítására fogunk fordítani.”

– mondta a polgármester.

(fotó: szeged.hu/ Iványi Aurél)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá