Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Ősszel nem indul újra Kecskeméti Rita, Fekete Ferenc, Kovács László és Vágó János sem. Hegedűs Zoltán pedig már korábban bejelentette visszavonulását – értesült a Fidesz-közeli promenad.hu. A megjelent cikk nem járatja le a leköszönő képviselőket, úgy mint Makón tette a makohirado.hu, pedig a két oldalt ugyanaz a cég működteti.

Kecskeméti Rita 17 évig volt képviselő. Arról beszélt, a vásárhelyi közélet hangulata átalakult. Világossá vált számára, hogy a mai politizálás más típusú képviselői munkát, más embert kíván meg, mint ami rá jellemző. Ő a személyes beszélgetésekben, az adott szóban és a kézfogásban hisz, ez a világ viszont már egyre inkább a közösségi médiáról, és a kommunikációról szól.

Fekete Ferenc 19 esztendőn át volt képviselő. Azt mondta: ,,Ahhoz, hogy szeretett városunk ismét működő, pulzáló, fejlődő időszakába lépjen, új polgármester és új képviselő-testület kell. Olyan emberekre van szükség, akik nálam is nagyobb ambícióval tudják magukat ebbe a munkába belevetni.”

A lassan 74. életévébe lépő Kovács László elsősorban az életkora miatt döntött úgy, hogy nem vállal újabb ciklust

Vágó János a jövőben elsősorban szakmai pályafutására, a művészetoktatásra, a kultúraszervezésre, a városi fúvószenekar vezetésére és az aktív zenélésre kíván összpontosítani.

Hegedűs Zoltán még a nyár elején, nyílt levélben jelentette be, hogy visszavonul a politikától, és nem indul az őszi önkormányzati választáson.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá