Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A makói modell annyira működik, hogy a hét képviselőből négyet lecserélnek a ciklus végén. Ha beleszámítjuk a 2014-ben testületbe nem bejutott dr. Nagy Jenőt, akkor a nyolcból ötöt.

A baráti sajtó előtt mutatta be jelöltjeit a Fidesz Makón. Mintahogy sejteni lehetett, Botlik Anita, Székely Ildikó, Varga Ferenc és Mágori András indul, valamint új név még Csermák Szilvia. Ők Weszelyné Véghseő Henriett, Toldi János, Kádár József, dr. Sánta Sándor, és a már említett dr. Nagy Jenő helyett indulnak el. A saját sajtójuk, a Fidesz-közeli Makó Híradó nem bánt kesztyűs kézzel velük.

„Aki nem dolgozik, azzal nem is lehet együtt dolgozni” – írta a makói adóforintokból fenntartott hírportál Kádár Józsefről. Toldi János szeretett volna indulni, de ezt nem hagyta neki a Fidesz vezetése. A cikk ezzel szemben azt állítja, hogy Toldi magától mondott le az újrázásról, sőt még a karácsonyi utalványok kihordásában történt elmaradását is felemlegetik.

Igazi „régi motorosok” vonulnak tehát vissza a képviselőségtől. A Fidesz 2019-es képviselőjelöltjei:

1. körzet Kovács Sándor, 2. körzet Mágori András, 3. körzet Varga Ferenc, 4. körzet Hadik György, 5. körzet Botlik Anita, 6. körzet Székely Ildikó, 7. körzet Czirbus Gábor, 8. körzet Csermák Szilvia.

Kérdés, hogy ők tudják-e már, hogy bármikor beáldozzák, lejáratják őket is – hasonlóan elődeikhez – ha a hatalom logikája ezt diktálja majd?

(fotó: Czirbus Gábor facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá