Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Vásárhelyiek a változásért nevű Facebook-oldalon indítottak egy szavazást, ahol azt kérdezték, hogy a belvárosi választókerület lakói a Tiszta Vásárhelyért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjét, a háziorvos Mester Jánost, vagy a Fidesz által támogatott Daru Árpádot látnák-e szívesebben az önkormányzati testületben – szúrta ki a Magyar Hang.

Az egyértelmű többség Mestert támogatta, egészen vasárnap reggelig, amikor külföldi profilok jelentek meg a szavazásnál, hogy a Fidesz jelöltjére voksoljanak. Rengeteg köztük a cirill betűs névvel regisztrált profil.

A lap fel is teszi a mindenki fejében motoszkáló kérdéseket: vajon ennyi külföldi költözött ‘Vásárhelyre, világpolitikai tétje van a helyi erőviszonyoknak, vagy esetleg a Fidesz trollhadserege lendült akcióba?

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá