Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egyre több helyen repedezik a Fidesz, most épp Szentesen próbálja a központ a helyi párttagokra ráerőltetni a szomszédos településről hozott jelölteket, írja a 444. A várost 1994 óta irányító szocialista Szirbik Imre nem indul újra ősszel, így a kormánypárt mindent megtesz, hogy rátegye a kezét a településre, még a kormánymédiában gyakran futtatott Georg Spöttle összeesküvéselmélet-hívőt is bedobták képviselőjelöltnek. 

Polgármesterjelöltet állítólag nem találtak a 28 ezres városban, ezért a szomszédos Szegvárt vezető Gémesi Lászlót indítanák településvezetőnek. Ez nem tetszett a helyi szervezet tagjainak, akik saját jelöltet és képviselői listát állítottak. Ezután viszont azzal szembesültek, hogy Kubatov Gábor pártigazgató kizárta két társukat, Antal Balázs Tibort és Chomiak Waldemart a Fideszből. Az indoklás szerint azért, mert szembementek a helyi Fidesz-tagság döntésével és az ellenzéki összefogást segítenék valójában.

(fotó: Facebook/Fidesz Szentes)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá