Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki eltulajdonított egy kerékpárt a városban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A feltételezett elkövetőt 2019. július 16-án éjjel igazoltatták a Készenléti Rendőrség járőrei a vasútállomás közelében Szegeden. Ekkor még gyalogosan közlekedett. Pár órával később már a belváros felé kerékpározott, ami gyanús lett az egyenruhásoknak, ezért újból megállították. A férfi az intézkedés során elmondta, a kétkerekűt nem sokkal azelőtt egy tárolóból hozta el, miután letépte róla a lakatot. A rendőrök a 21 éves elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók a kerékpárt lefoglalták, a tulajdonosát azonban még keresik, aki a jármű papírjaival együtt jelentkezhet a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá