Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A pénteki ellenzéki indulást bejelentő sajtótájékozatón újságírói kérdésre Molnár László elmondta: aki lokálpatriótaként tesz a városért, azt a polgármesterjelöltet tudják támogatni és jelenleg egy ilyen ember van, Mucsi Tamás. Szerinte való igaz, hogy sokat dolgozik a polgármester: gitározik, elmegy a gyermekekhez, felkeresi a nyugdíjasokat, de azt nem látjuk sokan, hogy szolgálni akar alázattal.

A mostani polgármester nem a városért dolgozik, noha vannak kézzel fogható eredmények. Arra utalok, hogy amikor meg lett választva, akkor azt mondta, hogy mindenki polgármestere akar lenni. Ezt nem látjuk Makón

– fogalmazott az ötös körzet képviselőjelöltje.

Elmondta, hogy ők valóban keresztényi szellemiséget akarnak a testületbe vinni.

Nem úgy, hogy bemegyünk a vízműhöz, kihozzuk az aktákat, megalázunk embereket, kiírjuk a nevüket. Nem úgy mint rablógyilkosnak a monogramját, hanem névvel, titulussal, fizetéssel, jutalomommal együtt. Eltelik több év, lezárul a vizsgálat, nem találnak semmit. És senki nem veszi a keresztényi alázatot, hogy engesztelődjünk ki egymással, legyen béke.

– közölte Molnár László.

Akármilyen többségű lesz a testület, senkinek nem kell félnie, mindenkinek van szerepe a városban és ha mindenki teszi a dolgát, akkor tényleg élhető, csodálatos városunk lehet. De úgy nem, hogy kirúgunk embereket politikai nézete miatt. Úgy kell dolgozni a városért, hogy mindenki teret kapjon.

 

Akit megbántottak, legalább elnéző szót kapjon. Ha ezeket meg tudják tenni, akkor dolgoznak a városért.

– közölte a képviselőjelölt.

Az idézetett részek 20:50-től hallhatóak:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá