Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek egy 43 éves helybeli férfit, aki egy kerékpárt, majd egy mopedet tulajdonított el múlt héten a Tisza-parti városban.

A gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019. augusztus 19-én délelőtt bement egy szegedi társasház udvarára, majd az ott letámasztott kerékpárról levágta a zárat és eltekert a biciklivel. Pár órával később a belvárosban járt, ahol felfigyelt egy utcán parkoló kismotorra. Odalépett, és miután eltörte a robogó kormányzárát, hazatolta azt. Az eltulajdonított kétkerekűeket később értékesíteni próbálta.

A nyomozók a bejelentéseket követően néhány napon belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett, és további három lopás elkövetését is elismerte. Ellene üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök kihallgatását követően őrizetbe vették a gyanúsítottat és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá