Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Talán egyetlen médium sem követi olyan lelkiismeretesen a Fidesz önkormányzati jelöltjeinek mindennapjait, mint a Promenád nevű portál teszi Hódmezővásárhelyen – gyűjtötte ki a 24.hu.

Az elmúlt időkben az olvasók a következő hírekről értesülhettek:

  • Szilvás pitét sütött Galambos Kornélné D. Szabó Katalin, a kormánypárt béke-telepi képviselőjelöltje. A politikus nem csak az aláírásgyűjtésben, hanem a konyhában is jeleskedik. „A szüret eredménye: elkészült a finom szilvalekvár és a szilvás pite!” – tette közzé Facebook-oldalán.
  • Palacsintával kínálták meg aláírásgyűjtés közben Rapcsák Katalint, aki a Fidesszel szövetséges Szeretem Vásárhelyt mozgalom képviselőjelöltje. „A mai ajánlók gyűjtése kulináris élvezetekkel is társult Rébeli Szabó János szűcsmester szabad lángon, mangalicazsíron sütött áfonyalekváros palacsintájával” – osztotta meg Facebook-oldalán.
  • Megsütötte élete első almás pitéjét Kószó Péter fideszes önkormányzati képviselő. „Sok idő fog még eltelni, hogy újra belevágjak, de Mátyás testvér szomszédom nyári almájának ebben volt a legjobb helye!” – írta a Facebookon.
  • Őszies napsütésben indult Galambos Kornélné aláírásgyűjtése. „Őszies napsütésben indítottam az aláírásgyűjtést! 🌞🍁” – írta Facebook-oldalán.

A további hírek közt értesülhetünk arról, hogy Havasi Katalin hódmezővásárhelyi gyermekorvos a Facebook-oldalán arról írt, hogy „az első 1000 nap a fogantatástól a gyermek 2 éves korán túl tartó, kiemelkedően fontos időszak”, ekkor lehet megalapozni a helyes táplálkozást. A cikkből az már nem derül ki, hogy Havasi Katalin a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezetének elnöke.

Makón is megy a propaganda

Mint arról beszámoltunk, Farkas Éva Erzsébet „Konyhanyelven a polgármesterrel” címmel műsort indított a városi televízióban, így a kampányidőszakban. Amikor az etikusságra rákérdezett dr. Török Miklós ellenzéki képviselő, akkor csak annyit reagált a polgármester, hogy nem közpénzből van a műsor:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá