Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Vásárhelyi Valós Világ oldal arról számolt be, hogy a Mi hazánk Mozgalom tagjai a polgármester nevét használva gyűjtenek aláírásokat a jelöltjeiknek. A párt helyi elnöke szerint azonban nincsen problémáik az ajánlások gyűjtésével, de ha lenne, akkor sem nyúlnának ilyen módszerekhez.

Amikor az aláírandó ívet meglátta, észrevette, hogy valójában a Mi hazánk mozgalom jelöltjének gyűjtenek aláírásokat. Gyanútlanul megkérdezte, hogy nincs e valami kavarodás hiszen köztudott, hogy a MI hazánk mozgalom nem támogatja a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Tiszta Vásárhelyért jelöltjeit. Egyikük zavartan így válaszolt: Nekünk azt mondták gyűjtsünk aláírást Márki-Zay Péter csapatának.

– írja bejegyzésében a Vásárhelyi Valós Világ.

Balog Norbert, a Mi Hazánk helyi elnöke a Vásárhely 24-nek elmondta:

A szerkesztőtől meglepődve tapasztaltam, azt a rágalmat miszerint annyira becstelen ember vagyok és inkompetens a politikához, hogy rászorulok olyan eszközökre, mint fiatal embereket küldeni idős „Mindenki Magyarországa Mozgalmát támogató szavazókhoz”, hogy egy amatőr hazugsággal, bukásra ítélt megtévesztéssel, nyerjek x ajánlást. Tájékoztatom a Vásárhelyi polgárokat, hogy nincsen problémánk az ajánlások gyűjtésével, de ha lenne, akkor sem nyúlnék olyan módszerhez, amit például a fent említett cikkben is koholtak rólunk.

 

[…]

 

Az egyes választó körzetben nőttem fel, édesanyám a mai napig ott lakik, mint, ahogy anyósom is. Így nincsen hiány barátokból, olyan emberekből, akik tudják, hogy becsületes ember vagyok és képes vagyok ellátni egy felelős tisztségviselői pozíciót. Arra kérem a szerkesztőt, nevezzen meg személyeket, időpontot, helyszínt és tegyen feljelentést a rendőrségen, így majd a törvény eldönti, hogy tényleg megtévesztéssel akarunk aláírást szerezni vagy sem.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá