Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat szeptember első napján.

Két hektáron égett a kiszáradt aljnövényzet Algyőnél szombaton. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltókat riasztotta a szegedi főügyelet, a tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Vasárnap öt szabadtéri tűzesethez riasztották a tűzoltókat Csongrád megyében. Szeged területéréről érkeztek a lakossági bejelentések, több ezer négyzetméteres területen lángolt a kiszáradt aljnövényzet.

Hétfő hajnalban Hódmezővásárhely külterületén egy szarvasmarhatelepen hatszáz nagy méretű szalmabála égett. A hódmezővásárhelyi és a szegedi egységek dolgoznak a helyszínen, több vízsugárral akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Az eset során személyi sérülés nem történt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá