Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A tanévnyitóra érkező szülők hétfőn reggel virágot és üdvözlőkártyát kaptak több hódmezővásárhelyi általános iskola előtt, a kártya egyik oldalán a “Grezsa doktort polgármesternek” felirat szerepel.

Dr. Kis Andrea alpolgármester a Facebookon meg is mutatta a kis kártyákat. Azt írta:

Tisztelettel kérem Grezsa Istvánt, hogyha ennyire szívén viseli a vásárhelyi Édesanyák sorsát, akkor nyújtson segítséget abban, hogy a számára munkát adó Kormány engedélyezze a Csengettyű közi, üresen álló 33 lakás hasznosítását. Egyébként meg el a kezekkel a gyermekeinktől és az iskoláktól!

Az esetről az RTL Klub híradója is beszámolt. Grezsa aki még a kampányfilmjében is felvillantotta a cédulát, nyilatkozva elmondta, szerinte azok a szülők, akik zaklatásnak vették ezt a fajta ajándékot, „ugyanilyen” kampányindíttatásból teszik, szerinte egyébként is közterületen kampányolt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá