Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Gyöngyösi Ferenc, a Mindenki Magyarországa és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület képviselőjelöltje szerint egy képviselőnek az a feladata, hogy a várost képviselje, tegyen a felmerült gondok ellen, ne csak a sajtóban panaszkodjon.

A vásárhelyi négyes választókörzet jelöltje facebook oldalán osztotta meg gondolatait. Mint írja:

Sajnálom, hogy a helyi vezető hírportálok nem tartják megemlítésre méltónak azt a rendkívül dicséretre méltó cselekedetet, amit a Tiszta Vásárhelyért Egyesület tagjai és szimpatizánsai végeznek hétről hétre a város rendezése szempontjából. Azok az emberek számos esetben bizonyították, hogy van bennük önzetlenség és tenni akarás az iránt, hogy a város képét szebbé varázsolják. A hétvégén egy kb. 50 fős csapat buszmegállókat takarított, térköveket pucolt a város számos pontján. Mindezt tették szabadidejükben, saját költségeiken a városuk szeretetéért.

Érdekesnek találja, hogy a polgármestert okolja a rendezetlenségért, – nagy a fű, a gaz a köztereken, sok az eldobált szemét, – több jelenlegi önkormányzati képviselő, hiszen lenyilatkozták ezeket, facebook élő bejelentkezésen szemléltették az áldatlan állapotot, vagy fényképet osztottak meg.

Ha én önkormányzati képviselő vagyok, és a területemen nem cserélik a homokot a homokozóban, nem nyírják a füvet, vagy nem szedik a szemetet, akkor az a megoldás, hogy szaladok a médiához, és bűnbakot kiáltok? Nem a saját szegénységi bizonyítványomat állítom ki ezzel? Nem megoldást kellene találnom a kialakult helyzetre?

– vetette fel Gyöngyösi Ferenc képviselőjelölt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá