Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy külföldi nővel szemben, aki az általa vezetett személyautóra egy másik jármű rendszámát szerelte fel.

A 28 éves gyanúsított 2019. szeptember 1-jén 12 óra 30 perc körül jelentkezett kilépésre a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen egy BMW 520 D típusú személyautó vezetőjeként. Az ellenőrzés megállapította, hogy az átadott forgalmi engedélyt, valamint az autón lévő rendszámtáblákat egy külföldön forgalomban lévő ugyanolyan járműhöz adták ki. Az egyenruhások lefoglalták a rendszámtáblákat és a forgalmi engedélyt.

A makói rendőrök a jármű vezetőjét gyanúsítottként kihallgatták. A nő elmondta, a kocsit Németországban egy árverésen vette. A tréleren történő hazaszállíttatást már drágának vélte, ezért a saját autójához tartozó rendszámtáblákat szerelte rá az újra.

Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá