Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Baráti társaságok, önkéntesek, egyesületek fognak össze, hogy fűnyírással, szemétszedéssel, tereprendezéssel tegyék szebbé a várost – számolt be róla a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

Igaz ugyan, hogy ugyanerre a feladatra az önkormányzattól a HMSZ NZrt. pénzt kap, a cég üzemeltetési részlege sokszor figyelmen kívül hagyja a városvezetés kéréseit.

Az önkéntesek saját példájukkal mutatják meg, mit jelent valóban vásárhelyinek lenni, önzetlenül, összefogva a közösségért tenni. A munkájukért minden vásárhelyi polgártól köszönet és nagyrabecsülés jár.

Gyöngyösi Ferenc, a Mindenki Magyarországa és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület képviselőjelöltje arról beszélt a minap:

ezok az emberek számos esetben bizonyították, hogy van bennük önzetlenség és tenni akarás az iránt, hogy a város képét szebbé varázsolják. A hétvégén egy kb. 50 fős csapat buszmegállókat takarított, térköveket pucolt a város számos pontján. Mindezt tették szabadidejükben, saját költségeiken a városuk szeretetéért.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá