Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Szerencsére a Hagymafesztivál megnyitóján nem szakadt le a színpad, hiszen Farkas Éva Erzsébet polgármester szerint ők erre törekedtek az elmúlt években.

Az újabban főzőműsort vezető celeb polgármester kifejtette: városunk közel 800 éves múltja és a török dúlás utáni 320 év minden évben elgondolkoztat, mi az ami megtartotta a közösséget itt. ,,Hiszem, hogy az itt élők mindig hittek a város értékeiben, amelyeket ezen a fesztiválon is ünneplünk” – fogalmazott.

Szerinte Makó sikertörténetét éljük, köszönhetően a 200 éves múltú makói hagymatermesztésnek. Farkas Éva megköszönte a térség országgyűlési képviselőjének munkáját, ,,aki az elmúlt évbeken olyan mértékű fejlesztéseket indított el, ami után elmondhatjuk, hogy a a Dél-Alföld legsikeresebb városa vagyunk a 21. század elején.”

,,Hiszem, hogy egy város sikere, abban is áll, hogyan élnek az emberek. Akkor jó egy településen élni, ha van munkahely, a környezet rendezett, a benne élők megélhetése biztosított és békében élnek egymás mellett.”

– fogalmazott. Elmondása szerint erre törekedtek az elmúlt években.

A polgármester emlékeztetett, hogy ez már a 29. Hagymafesztivál, ami egyszerre kulturális, gasztronómiai és szakmai rendezvény.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá