Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással a termalfurdo.hu játékában. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2019-ben is három kategóriában kerestek győztest. A versenyben összesen 153 ezer szavazat érkezett.

Az Év Fürdője a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, Az Év Regionális Fürdője a Hagymatikum, A Helyiek Kedvenc FürdőjeMiskolctapolcai Strandfürdő.

A Miskolctapolcai Strandfürdő korábbi harmadik illetve második helyezései után tudta megszerezni a győzelmet. A Hagymatikum és a harkányi fürdő győzelme a korábbi eredmények tükrében némi meglepetést okozott, mivel bár eddig is az első 10 között szerepeltek, legjobb eredményük egyaránt a tavalyi hatodik hely volt.

A korábbi szavazások során a győztes minden kategóriában magabiztosan nyert, idén azonban mind Az Év Fürdője, mind Az Év Regionális Fürdője kategóriában az utolsó napig kiélezett volt a verseny, a második helyezettek – a korábbi kétszeres győztes Hungarospa Hajdúszoboszló és a kiskunmajsai Jonathermál – kevés szavazattal maradtak le a győzelemről.

További országos eredmények itt láthatóak, megyékre bontva pedig ide kattintva tekinthetőek meg.

A szavazók között wellnesshétvégéket, fürdőbelépőket és akciókamerát sorsoltak ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá