Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Leginkább azért, mert csak Szél István indul a faluvezetői posztért, nincs másik polgármesterjelölt.

A tegnapi nappal végleges lett az októberi önkormányzati választáson indulók névsora. Székkutason nem fog izgalmakat hozni a polgármester választás: csak Szél István indul, méghozzá a Fidesz színeiben. Képviselőjelöltje Kapocsi Jánosné, Szabó Emese, Ambrus Éva, Dr. Bakos Attila, Rostás Péter és Mihály Ferenc. Közülük a jelenlegi képviselő-testület tagja Szabó, Bakos, Rostás és Mihály.

Függetlenként indul Baté Szilveszter, Forrai Tibor, Kovács László, Libor Ferenc, Mózes Sándor, Dr. Szabó Géza és Tóth Orsolya Edina. A 13 képviselőjelölt közül csak hat jut be a testületbe.

Mint arról korábban írtunk: Szél a Fidesz Csongrád megyei közgyűlési listáján a második helyen szerepel. A Fidesz Csongrád megyei négyes választókerületének szervezője sokszor megfordul Makón is, információink szerint gyakran jár a városban eligazítást tartani a helyi fideszeseknek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá