Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói lokálpatrióta összefogás jelöltje úgy véli, az egész hármas körzetben gondot okoz a csapadékvíz elvezető csatornák rendben tartása. Ez a hirtelen lehulló, nagy mennyiségű esőzések után látszik is.

Bár a Deák Ferenc utca idén készült el, a nyári záporokkal az új vízelvezető rendszer sem bírt el. Nagy Zsolt oldalunknak adott interjújában emlékeztet: a Deák Ferenc utcán korábban a makói vízmű emberei takarították a csapadékvíz elvezető csatornákat. A makói vízszolgáltató cég ugye megszűnt, az árkokat pedig nem sűrűn tisztítják.

,,Ha például föld megy bele, eltömődik. Karban kell tartani, akárcsak az otthonunkat. De olyannak kell, aki ért is hozzá, tudja, hogy mit csinál”

– fogalmazott.

Szerinte jó, hogy lefedték a piacot, csak nagyon ridegnek találja, talán ezt próbálták a szökőkutakkal feloldani, amik azonban nem mindig működnek.

,,Hatalmas, hangárszerű épületeket húztak fel, ami a nagyobb járműveket miatt érthető, de majd az oldalakhoz ki kell találni valamit. Mi lesz, ha a havat bekavarja?”

– fogalmazott.

Azt viszont csalódásnak tartja, hogy a piac Hajnal utcai bejárata felőli rész nincs tető alatt és a főbejáratnál lévő óra sem pontosan jár. Érdeklőve várja, hogy a virágok mellett lévő locsolók szét fognak-e fagyni télen, vagy leengedik a vizet a rendszerből.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá