Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje szerint nem lehet tovább halasztani a felújítását, ezt bebizonyították a nyári zivatarok is.

2015 tavaszán az városházának beadványban jelezte, mit szeretne megvalósítani a körzetben. Ebben kiemelt helyen szerepelt a Nagyér csatorna lefedése, majd vízügyis szakemberekkel való beszélgetés után a mederburkolása. – A nyári esők bebizonyították, hogy tovább húzni-halasztani nem lehet. A márciusi testületi ülésen kértem az országgyűlési képviselőt, hogy akár kormányzati támogatással, vagy uniós pályázattal tegyük rendbe – közölte Gáspár Sándor.

Elmondása szerint esténként lehet érezni a szagát, így ablakot sem lehet nyitni a közelében. Mélyen el van iszaposodva, így hiába kotorják, több tízéves víz áll a mederben, az nem tud elfolyni. A teteje lefolyik, de az alja ott marad.

Felhívta rá a figyelmet: ha felújítanák a Nagyér csatornát, akkor a Jángori csatorna sem maradhat el, hiszen összeköttetésben állnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá