Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Méghogy az ellenzéki vezetésű városok nem kapnak támogatást, fejlesztést állami cégtől.

Hivatalosan is átadták a héten a fél megawattos naperőművet, amelyet az MVM Zöld Generáció Kft. létesített. A másfél hektáros területet 25 évre kapta bérbe az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Kft. a várostól. Részben uniós forrásból 90 településen végeztek hasonló beruházást. A vásárhelyi park 250 millió forintból valósult meg a szentesi út és a Kincses temető között. Tavasz óta működik, az évi 6-700 ezer kilowattóra termelése 250 átlagos magyar háztartás energia-felhasználását biztosítja – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

A héten tartott közgyűlésen az is kiderült, hogy 230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól a Teleki utcai bölcsőde felújítására és újranyitására. A vásárhelyi polgárok nagyon várják, hogy ismét bölcsődeként működjön az ingatlan. A városi konzultációs kérdőívet összesen 2247-en küldték vissza, ezen számos kérdés szerepelt, 2033 válaszadó támogatja az önkormányzat ez irányú tervét. A Teleki utcai bölcsőde újranyitása a tabáni, susáni és béke – telepi kisgyermekes családok számára nagy könnyebbséget fog jelenteni.

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares