Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Varga István nevű olvasónk arra hívta fel a figyelmet: amíg a fél méter és 2 méter közötti iszap marad a mártélyi holtágban, addig Grezsa István ígéreteiből aligha fog megvalósulni bármi is.

Mint arról beszámoltunk, Grezsa István Fidesz által támogatott önálló-önjelölt-független polgármesterjelölt azt ígéri, hogy nagyszabású fejlesztést indít be Mártélyon megválasztása esetén. (Egyébként tavasszal is segíthetett volna, csak éppen el se ment a közgyűlésre, amikor a tanösvény felújításáról szavaztak.) Erre reagálva egy olvasónk kereste meg szerkesztőségünket, kiemelve a Szúnyog-szigeti kalandpark létrehozását.

,,Nagyon előnyös, hisz némi árvíz esetében már víz alatt van a sziget (jelenleg), de tavasszal – amikor az ívási időszak van – felemelik a vízszintet ha esetleg nem jön meg a zöldár! De mi lesz a mostani “vadonban” élő állatokkal? Elveszi a területet? No meg hát: TERMÉSZET VÉDELMI TERÜLET! Tájvédelmi körzet! Amit ugye nem véletlenül tettek azzá, évtizedekkel ezelőtt!

– fogalmazott Varga István. Felteszi azt a kérdést is,  hogyan fognak oda eljutni a gyerekek és a szülők?

Ha műúton, akkor az Nagyon-nagyon sokba fog kerülni, mivel minimum töltést kell az útnak építeni. Ha a vízen “mólón keresztül”, akkor korlátozni kell az életkort, stb. plusz lezárják a vízfelületet a csónakosok előtt? Mit csinálnak a szúnyogokkal?  Nem véletlenül “becézik” így!

 

Az viszont igaz, hogy ha kiirtják az erdőt meg a növényzetet, akkor talán nem lesz szúnyoginvázió a szigeten. Az “ÍGÉRET HALMAZ” ha létrejönne, akkor pl. véget érne a pecázás. Mit szól ehhez pl. a Magyar Országos Horgász Szövetség, vagy a mostani üzemeltető?

– írta olvasónk.

Szerinte

Grezsa annyi mindent ígért már – mindenféle konzultációk nélkül –  hogy az ország éves bevétele is kevés lesz a megvalósításhoz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá