Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kiss Imréné, a lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje videóban mutatta be választási programját. Ebben kiemelten jelenik meg a szegények és elesettek támogatása.

Kiss Imréné 18 évig volt a városrész képviselője. A polgárok tudják, hogy valaki szereti az embereket, akkor ő igen. Becsüli, tiszteli az időseket, fogyatékkal élőket – utóbbi van a családjában is, ezért kiemelten figyelne rájuk.

Újvároson nincsenek árkok, rendes csapadékvíz elvezetők, ezeket pótolni szeretné, valamint a régi járdákat is ki kell cserélni. Segítené a a bölcsődések, óvodások és iskolások karácsonyi ünnepségének megszervezését. Ahogy 12 évig, úgy ezentúl is táboroztatna Magyarhertelenden rászoruló általános iskolásokat teljesen térítésmentesen.

Képviselői alapjából minden hónapban egy rászorulót családot 20 ezer forinttal segítene. Szeretne kupakgyűjtő helyeket kialakítani, ami a beteg gyermekeket segítené, valamint kártyafeltöltő helyeket azoknak, akik a villanyt kártyával fizetik.

A Búza utcai játszótérnek nevezett területre egy valódi játszóteret építene. Minden évben itt volt az újvárosi nap, ami 5 éve elmarad, ezt visszahozná. Ahogy korábban, úgy ezentúl is segítene a Szent László Napok megszervezésében és támogatná az Újvárosi Nyugdíjas Klubot, ami az egyik legrégebbi klub a városban.

Rákoson felújítaná azt a klubházat, amit megígért az elődje, de az sem teljesült.

Szerinte

olyan ember kell újvárosra, aki ismeri és szereti az embereket és itt nőtt fel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá