Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Hihetetlen történetről számolt be a Vásárhelyi Valós Világ facebook oldal: miután a hódmezővásárhelyi fideszes képviselőjelölt, Dr. Kószó Péter számára kellemetlen kérdéseket kapott egy nyilvános utcafórumon, egy helyi roma képviselőjelölt és emberei ordibálni, lökdösődni kezdtek. A helyszínen tartózkodott a Rádió Color szerkesztője is aki rögzítette az eseményeket, őt szintén ellentmondást nem tűrő hangon oktatta ki az 5-6 főből álló erős testalkatú társaság.

Az esetről itt a hangfelvétel:

Miért szavazta le a testületi ülésen az utat, ha most meg akarja hosszabbítani?

– kérdezte egy hölgy a jelenlévők közül. Dr.Kószó Péter erre a számára láthatóan kellemetlen kérdésre a bárányhimlő elleni oltás fontosságáról kezdett el beszélni, majd mikor újabb nem várt kérdéseket kapott, ingerülten válaszolt.

A Vásárhelyi Valós Világ beszámolója szerint Mezei Vidor, roma önkormányzati képviselőjelölt látva Kószó szorult helyzetét kötekedni kezdett – fennhangon ráripakodott a kérdezőre – amiért ilyen jellegű kérdéseket mert feltenni. A verbálisan fenyegető Mezeihez csatlakoztak az 5-6 főből álló erős testalkatú társai is, akik szintén ellentmondást nem tűrő hangon oktatták ki a jelenlévőket, köztük a Rádió Color riporterét.

,,Oda viszek 50 embert Zé Márki fórumára és szétverjük” – mondta a helyi roma nemzetiségi képviselőjelölt – majd egy háttérből érkező „súgás” hatására, hozzátette – ,,szóban, csak szóban.

Az indulatok végül a riporter ellen fordultak, zavarta az agresszorokat, hogy hang és képanyag készül az eseményekről – bár közterületen és egy nyilvános rendezvényen voltak, mégsem szerették volna, ha nyoma marad az eseményeknek. A riporter nőt szidalmazva egyikük rámart a hölgy telefonjára, így próbálva megszerezni azt.

Közben begördült egy személyautó amiben további „erős” emberek ültek, jöttek segíteni a kigyúrt férfiaknak, hátha nem bírnak el a megilletődött hölgyekkel. A riporter nő segítséget kért egyik ismerősétől, aki szerencsére kocsival volt, így a többiekkel együtt el tudtak menekülni a helyszínről.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá