Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint azt megírtuk tegnap: Dr. Kószó Péter, a FIDESZ-Szeretem Vásárhelyt képviselőjelöltje kampányfórumot tartott, ahol megjelent Mezei Vidor, a FIROSZ (Fiatal Romák Országos Szövetsége) roma nemzetiségi képviselőjelöltje és csapata, akik ordenálé módon viselkedtek, azzal fenyegetőztek, hogy szétverik “Zé Máki” fórumjait.

Erre reagálva Mátray Attila, a hódmezővásárhelyi Cigány Nemzetiségi Önkormányzata elnöke a Vásárhelyi Roma Hírszolgálatnak elmondta:

Teljesen felháborító a fórumon történtek, minősíthetetlen az a viselkedés, amit egy ember a tudatlanságában ki tud nyilvánítani, Mezei Vidor viselkedését a továbbiakban nem kívánom jellemezni, mivel nincsenek rá szavak, viszont a Cigány Nemzetiségi Önkormányzat teljesen elhatárolódik Mezei Vidor és csapatának kijelentéseitől, aki a cigányság képviseletében és nevében nyilatkozott. Az általuk elmondottak teljesen nem azonosak a valósággal, ezért arra kérem őket, hogy ébredjenek fel Csipkerózsika álmából.

 

A cigányság nem azonos Mezei Vidorral és annak barátaival, a nyilatkozatáért a kifejtett bátorsága okán, bízom benne, hogy vállalja a felelősséget.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá