Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Gyertek mert az ellenfél oda jön trollkodni! – írta közösségi oldalán Dr. Kószó Péter képviselőjelölt. Eszerint ha egy lakos kérdezni mer, hozzá akar szólni a fórumhoz, akkor az trollkodás?

Mint arról beszámoltunk, botrányos fórumot tartott a héten a Szeretem Vásárhelyt – Fidesz jelöltje. Miután számára kellemetlen kérdéseket kapott egy nyilvános utcafórumon, egy helyi roma képviselőjelölt és emberei ordibálni, lökdösődni kezdtek. A helyszínen tartózkodott a Rádió Color szerkesztője is aki rögzítette az eseményeket, őt szintén ellentmondást nem tűrő hangon oktatta ki az 5-6 főből álló erős testalkatú társaság.

Ennek egyik előzménye lehet az, hogy a fórumot megelőzően Dr. Kószó Péter a meghirdetett fórumok időpontjai alá írta, hogy

Gyertek mert az ellenfél oda jön trollkodni!

A hozzászólók is értetlenkedve álltak a kijelentés előtt:

Ők nem ellenfelek voltak, hanem a lehetséges körzeteik lakói, akik ott élnek, és kérdesik voltak. Miért tekintenek ellenfélre a jelöltek, akik fórumain megjelennek az ott élők, hiszen ha győznek, akkor őket is képviselniük kell, nem? Vagy ez úgy lesz, hogy mivel ellenfelek voltak, az ő kérésük, észrevételük, javaslatuk semmit nem fog érni? […] Ezek az emberek ott laknak Doktor úr. Ne tekintsék a város lakóit ellenfélnek, mert pont ebből van elege mindenkinek. Hát milyen békevágy ez?

 

Ezek az emberek ott laknak Doktor úr. Ne tekintsék a város lakóit ellenfélnek, mert pont ebből van elege mindenkinek. Hát milyen békevágy ez?

 

Csak az a baj, hogy Kószó úr a lakossági fórumot összekeveri egy fideszes párttaggyűléssel. Elfelejti, hogy ő önkormányzati képviselő szeretne lenni, nem fidesz funkcionárius. Mit várhatna tőle ezzel a felfogással a körzet lakossága?

Dr. Kószó Péter válaszolt a hozzászólásokra, de végülis konkrétan nem derült ki, hogy ki a troll, ki az ellenség. A következővel próbálta ,,elütni” a hozzászólását:

Megválaszoltam a kérdéseikre én is, meg Mucsi László is!
Természetesen Krupiczer úr Mucsi úr ellenfele, mi ebben a baj, nem az ellenség szót használtam, mert nekem Magyar ember soha nem lehet az ellenségem!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá