Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A pápalátogatásnál is nagyobb autós tömeget vonzott Csíkba az ingyen sör, bedugultak az utak Csíkszeredán. A pórul járt emberek nagyon dühösek.

Ingyenes eszem-iszomot hirdetett a Csíki Sör manufaktúra Csíkszentsimonba, a cég nyereményjátéka szerint azok vehettek részt rajta, akik felmutattak egy Nyert feliratú söröskupakot. Ám ebből annyit dobott piacra a manufaktúra, hogy hatalmas tömegek indultak meg, írja a Magyar Hang, a tudósítások szerint kilométeres dugók alakultak ki az utakon Csíkszereda környékén. Az eseményen autókat is kisorsoltak, és este a pontot az i-re az Edda koncertje rakta fel.

De sokan nem tutak a helyszínre érni a dugó miatt, rengetegen panaszkodtak a Csíki Sör Facebook-oldalán. A szervezők kiírták, megtelt a terület, senki ne induljon el, de ez sem hatott, főleg azoknál nem, akik már ott vártak a tömegben több száz kilométer megtétele után. Valaki azt kifogásolja, ha több százezer nyertes kupak volt, miért oda szervezték az eseményt, ahol maximum tízezer ember fér el. Mentek az eseményre egyébként Mátészalkáról és a Kárpátaljáról is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá