Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szegeden is egyre gusztustalanabb a kampány: az egyik összellenzéki képviselőjelölt molinóját, azaz PVC alapanyagú, nyomtatott reklámponyváját már ötször ellopták. Egy kisebb méretű plakátra pedig azt írták: ,,HALÁL BOTKÁRA”.

Dr. Simon-Fiala Donát, az Összefogás Szegedért Egyesület hármas körzetének jelöltje (Klebelsberg- és Kecskés-telep, Szentmihálytelek és Gyálarét) arról számolt be, hogy vasárnap reggelig 5 darab molinója tűnt el.

Túl azon, hogy ez már jelentős anyagi kárnak is tekinthető – végtelenül elszomorít. Kecskés-telepen kétszer helyeztem ki a molinómat, mind a kétszer ellopták, majd hirtelen megjelent a fő riválisom molinója ugyanott. Tényleg itt tartunk? Egy másik helyről ugyanitt pár órán belül, két lelkes kormánypárti aktivista szintén eltüntette a hirdetésemet. Tegnap, Klebelsberg-telep központjában szintén levagdosták lelkes aktivisták a fényképemet.

– fogalmazott a jelölt.

Tóth Péter, a Jobbik megyei elnöke, jelenlegi szegedi önkormányzati képviselő is elégedetlenségének adott hangot:

Hatodszor állítottam helyre ezt a molinónkat. Gusztustalan, amit a Fidesz rusnya jelöltje művel a Hattyas, Kecskés, Szentmihálytelek és Gyálarét körzetében. Felajánlom Csorba Ágnes fideszes képviselőjelöltnek, hogy egy jó nevű szegedi fodrászhoz befizetem, ha abba hagyják a rongálásokat!

– írta.

(Kiemelt kép: Iványi Aurél/facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá