Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

100 millió forint elmegy arra, hogy narancssárga újságokat olvassunk kéthetente, vagy például a makói tévében főzőműsort nézzünk a polgármesterrel. Ezt a pénzt másra is lehetne költeni – fogalmazott oldalunknak adott interjújában dr. Török Miklós, a lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje.

Török becslése szerint a fideszes városvezetés évente legalább 100 millió forintot költ el propagandára. Ha a lokálpatrióta összefogás programját nézzük, a havi 2 köbméter víz ingyenességéhez, a parkolók építéséhez, a virágos város elképzelés megvalósításához ez a 100 millió forint már fedezetet is nyújthat.

– Nem az a probléma, hogy az ember adót fizet, hanem hogy mire használják fel. Az ember boldogabban fizet adót, ha azt látja, hogy ebből sok-sok minden megvalósul és az élete könnyebb lesz. Az probléma, ha az adóbevételeket propagandára költik – jelentette ki a képviselőjelölt.

Dr. Török Miklós úgy véli, a városházának nyitottan kellene működnie, az összes szerződést, közbeszerzést fel kellene tenni az internetre. – Látni kell, hogy milyen folyamatok zajlanak, milyen szakértőket fizetnek. Akinek titkolni valója van, nyilván az akar titkolózni – tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá