Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy hódmezővásárhelyi lakó juttatta el oldalunknak az alábbi leletet, a benne olvasható megjegyzés nagyon súlyos kijelentés. Legalább annyira, mint amikor Grezsa István azzal kampányolt, hogy mennyire szeret orvos lenni, csak éppen lejárt a szakvizsgája.

,,A háziorvosok közös képviselőjével (Dr. Grezsa Istvánnal) történt megbeszélés alapján a 75 év fölüli betegek gerinc vizsgálata degeneratív elváltozás irányába indokolatlan, így kérem ennek mellőzését. […] Legközelebb ilyen korú beteg vizsgálatát nem fogjuk elkészíteni!”

– írja a hivatalos lelet, amit aláírva, lepecsételve kiadtak egy hódmezővásárhelyi beteg részére.

Bár Grezsa István jóideje nem praktizál, de amikor még orvosként tevékenykedett, ennyire voltak neki fontosak az emberek. Felmerül az is, milyen városvezető lehetne az, aki szerint a 75 év felettieknek nem jár teljes ellátás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá