Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Makó újra az országos figyelem középontjába került, hála a polgármesternek. A youtube-on a legnépszerűbb videók egyike volt a Makói VTV felvétele, amelyben Farkas Éva gitáron kísérve sanzon stílusban adja elő, hogy mit tettek a makói nyugdíjasokért.

,,Makó fideszes polgármestere feltalálta a tökéletes kampánydalt”, ,,Erős volt a verseny, de a hét szekunder szégyene címet Makó fideszes polgármesterének performansza nyerte“, ,Dalra fakadt Makó fideszeses polgármestere a kampány hevében” – csak néhány cím különböző médiumoktól.

Az oldalak azt emelik ki: Farkas Éva Erzsébet beszédet mondott nagyjából 800 nyugdíjas előtt, gitárral a kezében, beállva egy zenekar tagjaként. A beszéd középpontjában egyébként az állt, hogy az önkormányzat a nyugdíjas kluboknak 100 ezer forintos utazási támogatást ad.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares