Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Igen, ez az a téma, amivel Grezsa István önálló polgármesterjelölt is kampányol. Dr. Kis Andrea, a Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért képviselőjelöltje arra hívja fel a figyelmet: egy határon átnyúló pályázattal biztosan meg fog valósulni.

A néhány éve elkészült új szakrendelő épületére két új emelet építésével egy teljesen új gyermekosztályt alakíthatunk ki, a két új épületet pedig folyosóval kötjük össze. Egy mágneses rezonancia, azaz MRI készüléket is telepítünk a kórházba

– fogalmazott még szeptemberben Grezsa István a Délmagyarország beszámolója szerint.

Folyamatosan figyeljük a rendelkezésére álló kormányzati és a kormánytól független forrásokat. Ennek során beazonosítottunk egy nyertes pályázatot az Interreg Románia – Magyarország Program Stratégiai Projektjei között. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy a vásárhelyi kórház fejlesztése a választás eredményétől függetlenül biztosan megvalósul! Gratulálunk, Hódmezővásárhely ezzel máris nyer, hisz biztosan megújul a Belgyógyászati Osztály és a Gyermekosztály.

– ezt már Dr. Kis Andrea közölte.

A szerződésből látszik, hogy bővítik és javítják a meglévő létesítményeket, két emelettel bővül a belgyógyászati- és gyerekosztály, valamint javítják a diagnosztikai és terápiás hátteret:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá