Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Több alkalommal tulajdonított el műszaki cikkeket és készpénzt egy 21 éves helybeli férfi Makón, eljárás indult ellene.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019 augusztusában egy padon ülő nő táskáját vitte el egy óvatlan pillanatban a benne lévő készpénzzel, illetve mobiltelefonnal együtt. Ezt követően szeptember 25-én reggel a városban biciklizés közben odahajtott egy kerékpárral közlekedő sértett mellé, és a kosarából kivette az övtáskáját. Abban készpénz, mobiltelefon, illetve személyes iratok voltak. Pár nappal később betörte egy családi ház ablakát, bemászott, onnan laptopot, mobilt, illetve játékkonzolt vitt el a hozzá tartozó lemezekkel együtt.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. A Makói Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá