Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ez olyan jól sikerült, hogy még politikai aktivistákat is fizettek a városházán 2018 előtt, valamint magáncélú repülőutat szerveztek a város pénzén.

Birtokunkba került a Tiszta Lap Hódmezõvásárhelyért Polgári Egyesület 2002-es kiadványa, a Tiszta Lap. A lap szeptember 18-án jelent meg, épp az önkormányzati választás előtt. Itt még működött ez a szervezet, ami külön indult a Fidesztől. A polgármesterjelölt az az azóta fideszessé vált dr. Kószó Péter volt. A következőket nyilatkozta:

,,Éppen azért vállaltam el a polgármester jelöltséget, mert véget akarok vetni a megosztottságnak és tudom, hogy erre képes is vagyok. […] Demokratizáljuk majd a helyi közéletet, száműzzük a politikát a Polgármesteri Hivatalból, átláthatóvá és ellenőrizhetõvé tesszük a közpénzek kezelését, valamint megteremtjük a hiteles és sokoldalú önkormányzati tájékoztatás személyi és tárgyi feltételeit.”

Ezekhez nem kell sok mindent fűzni, tulajdonképpen pont az ellenkezőjét valósították meg 2018. február 25-ig. Azóta viszont tényleg száműzték a politikát a városházáról, ellenőrízhetővé tették a közpénzek kezelését és szerencsére nem csak az állampárti médiából tájékozódhatunk.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares