Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Szerettünk volna pár kérdésre választ kapni, de a Fidesz által támogatott önálló polgármesterjelölt hétfő óta nem válaszolt megkeresésünkre.

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy az Ön által felvetett ügyben az érintett radiológus főorvos közleményben tisztázta a helyzetet. A kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében, kérem, a főorvos asszony közleményét jelentessék meg a cikkben.

– írta hétfőn délután szerkesztőségi e-mail címünkre Grezsa István az általunk nyilvánosságra hozott orvosi lelettel kapcsolatban. Mivel oldalunk eddig is lehetőséget biztosított minden félnek, hogy megmutassa véleményét (arról már nem tehetünk, hogy a kormánypártiak és úgy általában az állami és fideszes önkormányzati intézmények ezzel nem élnek), így közzétettük a kórház álláspontját is.

Egyúttal, ha a polgármesterjelölt a kiegyensúlyozott tájékoztatást emlegette, elküldtük neki kérdéseinket, a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében. A következőkre voltunk kíváncsiak:

  • Miért indul önálló jelöltként, kvázi függetlenként, miközben a kormány Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa és vásárhelyi közgyűlés fideszes képviselője?
  • Számos plakáthelye van a városban. Mióta gyűjtött a kampányra?
  • Miért érzi fontosnak az elektromos rollerek bevezetését? Több nagyvárosban egyszerűen betiltották őket.
  • Rossz néven vette, amikor a családja is szóba került a kampányban (ügynökmúlt, törvényen kívüli gyermekek). Mit gondol arról, hogy a Fidesz-közeli sajtó naponta támadta Márki-Zay Péter feleségét? Ugye a napokban ismerték be, hogy hazugság volt.
  • Miért nem vesz részt a polgármesteri vitában?

Bár Grezsa István fontosnak érzi a kiegyensúlyozott tájékoztatást, az Önök tájékoztatását nem segíti, mert nem válaszolt kérdéseinkre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá