Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Délután fideszes rohamra számíthatunk a saját otthonunkban. 

A kpsvr.hu írta meg, hogy péntek délután a kaposvári ellenzéki összefogás szimpatizánsai le tudták fotózni az ún. Kubatov-lista négy oldalát, és azt Horváth Ákos Ervin, az ellenzék által támogatott polgármesterjelölt küldte el.

A lap szerint a papírok oldalai vonalkóddal vannak ellátva, és az oldalakon nevek vannak felsorolva lakcímmel, a legtöbbjük mellett telefonszámmal.

Horváth azt mondta, a fideszes aktivista szisztematikusan járta a lakásokat, ami feltűnt a lakóknak, kérdőre vonták, és lefényképezték a nála lévő íveket. Horváth közölte: feljelentést tesznek a rendőrségen.

Azt, hogy az ún. Kubatov-lista léteik, senki sem vitatja, a Fidesz szerint az adatbázis legális. De a bírálók szerint nem csak a pártot támogatók, az adatgyűjtésbe beleegyezettek adatait tartalmazza, és néven és elérhetőségi adatokon kívül sokszor olyan információkat is tartalmaz, mint a pártszimpátia, a szavazási hajlandóság, kapcsolattartási adatok.

A Kubatov-listát a 444 is bemutatta már.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá