Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki idén tavasszal egy kormányablakban dolgozó ügyintézőt fenyegetett meg életveszélyesen – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint a vádlott idén március 14. napján 11 órakor jelent meg az egyik szegedi bevásárlóközpontban levő kormányablaknál gépjármű ügyintézés céljából.

Az ügyintéző tájékoztatta a vádlottat, hogy a gépjármű első magyarországi forgalomba helyezésére okirati hiányosságok miatt nincs lehetőség. A vádlott ekkor távozott, majd egy fél óra múlva visszatért és sértegetni kezdte az ügyintézőt. A sértett közölte a vádlottal, hogy az általa átadott okiratok miatt feljelentést kell tennie a rendőrségen, mire a vádlott bemutatkozott a sértettnek, majd félelemkeltés céljából megfenyegette őt életének kioltására, valamint végtagjainak eltörésére utaló kijelentésekkel. Közölte azt is, hogy megvárja a parkolóban. A fenyegetéseket követően a vádlott távozott a kormányablakból, majd a sértett joghatályos magánindítványt terjesztett elő a vádlott megbüntetésére.

A járási ügyészség a vádlottat zaklatás vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá