Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Politikai okból sem eddig, sem ezután nem bocsátunk el senkit – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

Mint írják: alaptalan vádak illették a Hivatalt állítólagos politikai tisztogatás tárgyában, ezért szeretnénk mindenki számára világossá tenni, hogy amint az előző másfél évben is, elbocsátás alapja kizárólag bűncselekmény vagy súlyos etikai vétség, illetve a szakmai teljesítmény hiánya lehet, függetlenül a munkaviszony megszüntetésének módjától.

A héten három munkatársuk felmondott, gyaníthatóan a hétvégi választás eredményétől motiváltan. Mind a három esetben a munkavállaló kezdeményezte a távozást, közös megegyezéssel.

Makón nem volt ilyen békés az ,,átmenet”: Farkas Éváék 2014-es megválasztásakor nagyjából lecserélték az egész hivatalt, de akiket akkor felvettek, már azok is elmentek, vélhetően nem volt zökkenőmentes a közös munka. Hódmezővásárhelyen a tavalyi időközi választás után is azzal vádolták a polgármestert, hogy tisztogatást végez, de az sem volt igaz, közös megegyezéssel ment el a dolgozók többsége. Annak idején a vásárhelyi nem létező esetet felkapta a Fidesz-barát sajtó, a makói tisztogatást nem.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá