Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Jobbik frakcióvezetője elnökjelölti szándéknyilatkozatban foglalta össze céljait. “Ahhoz, hogy elinduljak a Jobbik elnöki tisztségéért – látva és tudva, mire számíthat a Jobbik elnöke a kormánymédiától – az első szavazatot a családomtól akartam megkapni. Megkaptam. Most a Ti szavazatotokat kérem” – írja Facebook-oldalán. Azt is megnevezte, a jövőben kiket szeretne látni maga mellett elnökhelyettesként, illetve alelnökökként.

Jakab Péter szándéknyilatkozatában azt írja, hogy a tavalyi országgyűlési választások óta eltelt idő nem a Jobbik megújulásáról szólt, nem is szólhatott róla. A túlélés volt a cél, és ez sikerült, sőt az önkormányzati választáson már erőt is mutattak.

Célunk nem lehet kevesebb, minthogy mielőbb az ellenzék, majd a kormányváltás vezető, megkérdőjelezhetetlen ereje legyünk. A faladat nagy. Olyan nagy, hogy mindenkire szükségünk lesz, aki tenni akar a sikerért. Ez azt is jelenti, hogy soha, egyetlen tisztességes honfitársamat sem fogom kirekeszteni a nemzetből, ellenben igyekszem csatasorba állítani. A Jobbik továbbra is nemzeti, jobboldali, konzervatív eszmerendszert fog követni, de modern nemzeti néppártként a nemzet egészét képviseljük, ami azt jelenti, soha, senkitől nem kérdezzük meg, jobb- vagy baloldali e. Egyet kérdezünk: miben segíthetünk – állítja a Jobbik frakcióvezetője.

Mint mondja, ideologizálást ne várjanak tőle, hiszen “ez a párt a harcosok pártja lesz, mert velük lehet lebontani ezt az átkozott rendszert”.

“Csapatban dolgozom és számonkérhető határidővel. A számonkérés ideje a 2022-es választás lesz. Bizalmatokat addig kérem. Ha nem kapom meg addig, akkor bizalmatokat tisztelettel ugyan, de most sem kérem. Egy olyan háborúban ugyanis, ahol a hatalom mindenre képes, ott a bizalom a legfontosabb, amire építeni kell. Bízzatok tehát bennem 2022-ig, és bízzatok meg az első döntésemben is, amely a csapatról szól”

– áll az elnöki szándéknyilatkozatban.

Jakab Péter azt is megnevezte, a jövőben kiket szeretne látni maga mellett elnökhelyettesként, illetve alelnökökként:

Elnökhelyettesként Gyöngyösi Mártonra, alelnökként Dr. Lukács Lászlóra, Dudás Róbertre, Balassa Péterre, Nunkovics Tiborra, Szilágyi Györgyre és Z. Kárpát Dánielre számítok – fogalmazott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá