Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki több ingatlanból készpénzt és építési anyagokat vitt el. Eljárás indult ellene.

A 45 éves gyanúsított 2019. július 27-én a hajnalban tört be egy lakóházba a Tisza-parti városban. A konyhaablakon lévő szúnyoghálót kivágta, majd bemászott a helyiségbe, amit átkutatott. Egy pénztárcát eltett, a sértett azonban megzavarta, így elfutott. Ezt követően augusztus 26-án éjszaka egy épülő ingatlan ajtaját feszítette fel, ahova szintén bement. Onnan rézkorlátot, elektromos kábeleket, illetve két horgászszéket vitt el.

A nyomozók a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá