Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Rövid közleményben tudatta a hódmezővásárhelyi online rádió, hogy 2019. október 31-től szünetel a műsorszolgáltatás. Ugyanakkor a független médium sejtelmesen annyit tette hozzá: érdemes lesz figyelni a honlapjukat, mert ,,záros határidőn belül újdonságokkal várunk majd benneteket”.

A Rádió Color átmenetileg elhallgat. Nagyon bízunk abban, hogy nemsokára megújulva, új és régi munkatársakkal közösen újra hallatni tudjuk majd a hangunkat. Nagy kaland volt az elmúlt fél év nekünk, tele elképesztő, értékes és színes interjúkkal, eseményekkel, találkozásokkal.

 

Nagyon köszönjük, hogy hallgattatok minket, hogy írtatok nekünk, minden visszajelzésnek nagyon örültünk!

 

Ha nagyon hiányoznánk, eddigi műsoraink visszahallgathatóak maradnak a honlapunkon, a podcast menüpont alatt, de a www.radiocolor.hu-t amúgy is érdemes figyelni, mert záros határidőn belül újdonságokkal várunk majd benneteket!

– írta facebook oldalán az Interneten hallgatható rádió.

A Rádió Color ügyvezető igazgatójával és főszerkesztőjével röviddel indulásuk után készítettünk interjút, melyet itt lehet elolvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá