Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki két fiatalt, akik egy hordozható hangszórót loptak el az egyik műszaki áruházból Szegeden. Eljárás indult ellenük.

A megalapozott gyanú szerint az elkövetők 2019. október 27-én délután mentek be a belvárosban lévő üzletbe. Ott a kiállított eszközt többször kipróbálták, majd egy óvatlan pillanatban eltávolították róla az áruvédelmi eszközt. Egyikük a hátizsákjába rejtette azt, ezután távoztak. A biztonsági szolgálat nem sokkal később észlelte a lopást és feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók másnap elfogták, ezt követően gyanúsítottként kihallgatták a két fiatalt. Ellenük dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A megtartott kutatások során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított műszaki cikket.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá