Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Először idén márciusban írt a Makó Híradó arról, hogy lesz felújítás. A narancssárga Makói Hírek szeptemberben közölte, hogy átadták, de egyébként csak a választás előtt, októberben kezdtek aszfaltozni. Úgy néz ki, hogy valójában csak tegnap sikerült ténylegesen birtokba vennie az ott élőknek.

Megújul 100 millió forintból az úgynevezett Rác út, amely Makó-Rákost köti össze az Igási úttal. Ennek a folytatása a Kossuth utca, amelynek burkolat felújítására saját költségvetésből költ 13 millió forintot a város – nyilatkozta tavasszal Kádár József, a körzet akkori fideszes képviselője.

Sokáig nem volt előrelépés, végül szeptember 26-án azt írta az önkormányzati újság:

Farkas Éva Erzsébet polgármester és Kovács Sándor önkormányzati képviselő nemrégiben négy belterületi útkorszerűsítést adott át. […] Makó-Rákoson a Kossuth utca úthálózata újulhatott meg.

Azon kívül, hogy Kovács Sándor, újraválaszott fideszes képviselő felújíttatta a saját utcáját, a Barcsai utcát, az is érdekes, hogy már átadásról írtak a makói-rákosi Kossuth utcáról szeptemberben.

Hiszen Farkas Éva Erzsébet polgármester a következőkről számolt be tegnap, csütörtökön:

A mai napon Mágori András képviselőtársammal adtuk át Makó-Rákoson azt a belterületi útkorszerűsítést, melyet még Batik György helyi lakos kezdeményezett polgármesteri fogadóóra keretében.

(Kiemelt kép: Farkas Éva Erzsébet/facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá